Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis.Meer

FunCakes Mix voor Glutenvrije Biscuit

Gewicht: 500 Gram

Funcakes
4 Op voorraad

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,40

Productbeschrijving

Details

De makkelijkste manier om een glutenvrije biscuit te bakken voor een overheerlijke taart. Doordat een biscuit (ook kapsel genoemd) 
luchtiger en lichter is als bijv. een cake, is dit de ideale basis voor een taart welke nog gevuld en gedecoreerd gaat worden.  
Deze mix wordt gefabriceerd in een glutenvrije faciliteit, Funcakes garandeerd daarmee dat de mix minder dan 20 mg / 20ppm gluten per kg bevat.
Verreweg de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit krijgen van deze lage hoeveelheid geen klachten.
Let wel op dat bij het glutenvrij bakken er geen kruisbesmetting op treedt door andere ingrediënten.
Ook het kookgerei moet goed worden schoongemaakt voordat er gebakken gaat worden. 

Je hoeft aan deze mix alleen eieren en water toe te voegen.
Deze verpakking is voldoende voor 2 ronde taarten van ca. 20 cm.


Bereidingswijze:

Benodigdheden: Voor 1 taart van Ø 20 cm, 250 gram mix, 230 gram eieren (4½  stuks) en 20 ml water

Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn
Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 155°C). Voor één taart van Ø 20 cm meng 250 g mix, 230 g eieren (4½ stuks) en 20 ml water in een kom. Mix 8-10 minuten op hoge snelheid en giet het beslag in een ingevet bakblik. Baktijd 35-40 minuten. 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden (heteluchtoven 155 graden)
  • Vet een bakvorm in met boter of bakspray.
  • Meng de mix, de eieren, het water hoge snelheid 8-10 minuten (met de garde of ballonklopper).
  • Vul de bakvorm en bak het biscuit in 35 - 40 minuten gaar.
  • Direct na het bakken uit de bakvorm halen, en op een rooster laten afkoelen

Tips:

  • Prik met een satéprikker in het midden van het biscuit, als deze er droog uit komt is je biscuit gaar.
  • Let erop dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn, en open de oven niet voordat de baktijd voorbij is, dit zorgt voor een heerlijk luchtig biscuit. 
  • Blijft je biscuit plakken aan je taartrooster? Vet deze dan licht in.
  • Leg na het invetten van je bakvorm bakpapier op de bodem, dit zorgt ervoor dat je het biscuit nog makkelijker uit de vorm te halen is
  • Je kan je bakvorm ook iets verhogen met een strook bakpapier (na het invetten)

 Droog en op kamertemperatuur bewaren, niet blootstellen aan temperatuurveranderingen en warmtebronnen.

Ingrediënten

Ingredienten: suiker, rijstmeel, maïszetmeel, aardappelzetmeel, rijsmiddelen: E450, E500, emulgatoren: E475, E433, magere melkpoeder, zout, aroma, verdikkingsmiddel: E412, kleurstof: E160a. 

Dit product is Halal gecertificeerd. Vrij van gluten, palmolie, conserveringsmiddelen, AZO kleurstoffen, GMO en transvet. Geschikt voor vegetariërs.

Allergenen: melk, kan sporen bevatten van ei en noten 

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Bakgoed maakt gebruik van cookies om uw webshop-ervaring te kunnen vergroten.
Klik hier voor meer informatie.
x