Retourbeleid

Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.
Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.
Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, dan heeft u recht op terugbetaling van de verzendkosten van uw bestelling. Dit recht vervalt indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert. De kosten van het retour zenden blijven voor rekening van de klant.

 Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u
dit retourformulier  invullen. Om dit formulier te openen en in te vullen heeft u een tekstverwerker nodig, bijvoorbeeld Microsoft Office Word (MS Word in Google Play Store) of Open Office.

Deze kunt u ingevuld als bijlage per e-mail aan ons sturen. Het e-mail adres voor het aanmelden van retouren is: retour@bakgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourzending:

U kunt uw retourzending sturen naar:

Bakgoed t.a.v. Retouren
bellweg 6A
2627 AW Delft

Let op: zonder herroepings/retourformulier kunnen wij uw retour niet verwerken. Vermeld altijd uw bestelnummer bij uw retourzending.

Tip: voor retourzendingen onder de 10 kg. kunt u ook gebruik maken van het voordelige tarief van DPD '2 Shop'.
U verzendt dan de retourzending via een van de DPD pickup points naar het DPD pickup point 'Bakgoed' in Delft.

Maak wel eerst thuis een verzendlabel aan, en plak deze op het retourpakket voordat u uw pakket naar een Pickup Point brengt!
Om een label aan te maken gaat u naar www.pakkettenversturen.nl 

Voor een pickup point bij u in de buurt klik hier.  Voor de tarieven, klik hier.

U kunt uw retour uiteraard ook afgeven bij ons afhaalpunt gevestigd op de
bellweg 6a, 2627 AW Delft.

Uitsluiting herroepingsrecht


Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, zoals alle producten uit de koopjeshoek met een aangegeven houdbaarheidsdatum.
Bij overige voedingsmiddelen mogen enkel ongeopende verpakkingen te worden geretourneerd.